Радионица за писање пројеката у Новом Саду

Радионица за писање пројеката у Новом Саду

20/02/2017

Култура Деск Креативна Европа Србија у сарадњи са Новосадским сајмом и Фондацијом Нови Сад 2021 организоваће радионицу за аплицирање на конкурс програма Креативна Европа за подршку пројектима европске сарадње, 8. и 9. марта 2017. године у Конгресном центру Новосадског сајма, Хајдук Вељкова 11, Нови Сад. Програм радионице се одвија у време 23. међународног салона књига и 22. међународне изложбе уметности Арт Експо.

Радионица је најпре посвећена оним установама и организацијама које припремају документацију за пријаву на конкурсе програма Креативна Европа, али и свим заинтересованим професионалцима у култури који желе да се информишу и обуче за конкурисање на програм Креативна Европа.

Програм је конципиран тако да одговара на сва важна питања у вези са конкурисањем: који конкурси постоје и коме су намењени; који су приоритети програма и како у складу с њима осмислити пројекат; како и где пронаћи партнере; који пројекти су добили подршку и зашто?

Пријава на радионицу треба да садржи следеће информације:

  1. Име и презиме;
  2. Име установе или организације коју представљате;
  3. Кратак опис пројектне идеје са којом бисте потенцијално конкурсали на програм Креативна Европа у наредним позивима (Овај сегмент пријаве није обавезан.

Како ће се у другом делу програма радионице разговарати о идејама за конкурисање, молимо вас да представите бар најзначајнији пројекат које развијате у оквиру ваше установе или организације)

Пријаву можете послати на мејл адресу kreativna.evropa.radionice@gmail.com најкасније до петка, 3. марта 2017. године.

Програм радионице можете погледати овде.

Срдачно вас поздрављaмо и очекујемо у Конгресном центру Новосадског сајма!