К О Н К
К О Н К У Р С И
У Р С И
најава
Рок:   16.07.2024.

КОНКУРС МРЕЖА ЕВРОПСКИХ БИОСКОПА 2024

Шта се подржава конкурсом?

Конкурсом се подржавају пројекти стварања и руквођења мрежом биоскопа како би се омогућило умрежавање, промоција и приказивање европских филмова, развој публике, спровођење дигиталне транзиције, развој нових пословних модела или друге активности које могу укључити цео дистрибутерски ланац у пољу филма.

Шта су основни услови?

Конкурс је отворен за европске биоскопске мреже. Биоскопска мрежа је група европских независних биоскопа која, посредством законски конституисаног координационог тела, развија заједничке активности у области приказивања и промоције европских филмова. Да би била квалификована за конкурсање, мрежа биоскопа мора да представља најмање 400 биоскопа који се налазе у најмање 20 земаља које учествују у потпрограму МЕДИА. Више информација о условима конкурса можете наћи у званичном распису.

Ко може да се пријави?

Европски независни биоскоп је компанија, удружење или организација са једним или више простором за приказивање филмова са седиштем у земљама које учествују у потпрограму МЕДИА. То морају бити правна лица чије је главна активност, или активност једног од организационих одељења, приказивање филмова.

Који је рок за пријаву?

Рок за конкурисање је 16. јул 2024. год. до 17 часова (ЦЕТ).

Како вам можемо помоћи? 

Тим МЕДИА Деска Србија пружа бесплатну подршку у припреми конкурсне пријаве. Пријавите се за учешће у догађајима које организујемо или закажите састанак на којем бисмо заједно погледали ваш пројекат.

Подели: