Отворене пријаве за 'Let's pitch some shorts!'

МЕДИА Дескови из Хрватске, Грчке, Грузије и Србије у сарадњи са Филмским центром Црне Горе, Малтешким удружењем продуцената и Министарством културе Републике Кипар, организују радионицу под називом „Let's pitch some shorts!“, чију ће кулминацију представљати...
Детаљније.

Данијел Хочевар на Продуцентском дану

МЕДИА Деск Србија и Факултет драмских уметности са задовољством најављују предавање „МЕДИА подршка развоју филма Ми идемо својим путем (case study)“ које ће одржати Данијел Хочевар у оквиру манифестације Продуцентски дан, у петак 31. маја у 12:30 часова на Факултету драмских уметности у Београду.
Детаљније.

Марко Понте на For the Win конференцији

Предавање "From Independent Startup to AA Studio: Our Transformation Journey" Марка Понтеа (Marco Ponte), CEO-а и креативног директора Nacon Studio из Милана, одржаће се на овогодишњој конференцији „For The Win!“ 30. маја у 14.30 часова у Сали 6 МТС Дворане у Београду.
Детаљније.

О видеоиграма на PLAY.DOCS

МЕДИА Дескови Словеније и Србије, у сарадњи са Serbia Games Association (SGA), са задовољством најављују први PLAY.DOCS програм, који ће се одржати у оквиру Међународног фестивала документарног филма BELDOCS.
Детаљније.

Извештај о српској гејминг индустрији

Serbian Games Association објавила је извештај о стању, трендовима и помацима у индустрији видео игара у Србији.
Детаљније.